9 Eylül Başak Yeniayı




9 Eylül tarihinde saat 21.01’de Başak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay, elbette tüm burçları etkileyecek. Ancak, en çok etkilenecek burçların özellikle Başak, Balık, İkizler ve Yay olacağını söyleyebiliriz.Yeni ayın etkisiyle hayatımızda içsel bir hesaplaşmaya gireceğimiz, geçmişin bir muhasebesini yapmak isteyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bir süredir devam eden düzensizlikler bu dönemde sona erebilir. Daha akılcı planlamalar yapabiliriz. Hedeflerimiz için yolumuza devam etmenin tam zamanıEkonomik açıdan bütçemizi gözden geçirebilir, daha verimli çalışmaya başlayabiliriz. Ancak borçlanmalara çok dikkat etmeli, kesinlikle abartılı harcamalara girişmemeliyiz. Mevcut borçlanmalarımız varsa, yeniden yapılandırma yoluna gitmeli, 2019’a girmeden önce tüm borçlarımızı temizlemenin bir yolunu bulmalıyız.Ülkemiz açısından ekonomik dalgalanmaların devam edeceğini söyleyebiliriz. Spekülatif yatırımlardan uzak durmalı, daha tutumlu ve temkinli olmaya çalışmalıyız.Peki tutulma seni nasıl etkiliyor? Burcunu ve yükselenini okumayı unutma!

Sevgili Koç; Yeni ay, seni en çok iş yaşamında etkiliyor olacak. İş hayatında beklenmedik değişimler söz konusu olabilir. Büyük bir yoğunlukla karşı karşıya kalabilirsin. Hayatında rutine bağlamış, eskidiğini düşündüğün her şeyden kurtulmak için ideal bir dönemdesin. Sağlığınla ilgili yeni tedbirler alabilir,  sağlığına daha çok özen göstermeye başlayabilirsin.
Sevgili Boğa; Yeni ay, sana aşk ve sosyal hayatında büyük değişimler yaşatabilir. İlişkilerle ilgili sağlıklı kararlar alacağın ve ince eleyip sık dokuyacağın bir döneme giriyorsun. Aynı zamanda Venüs’ün de tutkulu Akrep burcuna geçmesi, sevdiğin kişilere karşı daha da sahiplenici olmanı sağlayabilir. Eğer hayatında biri yoksa, yeni insanlarla tanışabilirsin. Var olan ilişkilerini masaya yatırmak için ideal bir dönemdesin.
Sevgili İkizler; Yeni ay, senin için aile ve evle ilgili konuları ön plana çıkarıyor olacak. Kendini ailevi konuları düzene sokmakla uğraşırken bulabilirsin. Evde, büyük bir tadilat, temizlik, yenileme söz konusu olabilir. Eski eşyalardan kurtulup, yenilerini alabilirsin. Ayrıca, kendi içinde de büyük bir hesaplaşma ve temizlenme yaşaman söz konusu. Ruhsal bir arınma deneyimleyebilirsin.
Sevgili Yengeç; Yeni ay, kardeşlerin ve yakın çevren ile ilgili konularda seni etkiliyor olacak. Kardeşler ve yakınların ile sık sık bir araya gelebilir, onlarla iletişimi arttırabilir ve aranızdaki bağları güçlendirebilirsin. Bu dönemde yeni iş anlaşmaları, iş görüşmeleri, yeni projeler söz konusu olabilir. İlgilendiğin bir konuda yeni eğitim fırsatları doğabilir. Venüs’teki Akrep’in de etkisiyle, yakın çevrenden bir kişiyle aranda aşk yaşanması söz konusu olabilir.
Sevgili Aslan; Yeni ay ile senin için maddi konular ön plana çıkıyor olacak. Kazançlarını artırmak için kendine yeni finansal hedefler çizmen ve daha tutumlu olmaya çalışman söz konusu olabilir. Finansal durumunu mantıklı bir şekilde analiz edip, seni maddi endişelerden kurtaracak yeni planlar yapabilirsin. Para konularında kesinlikle yaş tahtaya basmayacağın ve her şeyi sorgulayacağın bir dönemdesin.
Sevgili Başak; Burcunda oluşan yeni aydan en çok etkilenecek burçlardan birisin. Önemli bir değişim sürecine giriyorsun. Temiz bir başlangıç yapmak için ideal bir dönemdesin. Dikkatli ve gayretli tavırlarınla herkesin takdirini toplayabilirsin. İkna gücün artabilir ve karşına çıkan sorunlarla kolaylıkla başa çıkabilirsin. İlişkilerle ilgili önemli değişiklikler yaşayabilirsin. Evlilik gibi konular ön plana çıkabilir.
Sevgili Terazi; Bu yeni ayla birlikte bir süredir kafanın içinde süregelen karmaşadan kurtulma dönemi geldi. Sakince oturup, hayatını gözden geçirmek, yarım kalan işlerini bitirmek ve bundan sonrasını planlamak için ideal bir zaman. Hedeflerine odaklanmak ve harekete geçmek için gereken cesareti rahatlıkla bulabileceğin bir süreçtesin.
Sevgili Akrep; Yeni ay ile arkadaş gruplarında ve sosyal çevrende değişikliklerle karşılaşman mümkün. Hedeflerin ve gelecek planların doğrultusunda yılmadan ilerleyecek, planlı ve programlı atılımlar yapacaksın. Bu dönemde Venüs’ün de burcunda olması, sosyal çevrenin ve nüfuzlu arkadaşlarının da desteklerini alacağına, aynı zamanda toplum içinde parlayacağına işaret ediyor.
Sevgili Yay; Yeni ay, sana kariyer alanında değişimler vadediyor. Hedeflerin ve kariyerin ilgili yoğun bir planlama, çalışma ve değerlendirme dönemine girebilirsin. Zaman zaman kendini yorgun ve endişeli hissetsen de yine de yılmadan yoluna devam edeceksin. İşinle ilgili isabetli kararlar verebilir, üstlerinin takdirini kazanacak projelerle ortaya çıkabilirsin.
Sevgili Oğlak; Yeni ayın etkisiyle, dünya görüşlerin, fikirlerin ve inançların ile ilgili değişimler yaşayabileceğin bir dönemdesin. Araştırıp, okumak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilir, bilgilerini başkalarıyla paylaşmak için çabalayabilirsin. Bir yurt dışı eğitimi söz konusu olabilir ya da yeni bir akademik fırsat önüne çıkabilir. Kendini geliştirmek için üst düzey çaba harcayacağın bir sürece giriyorsun.
Sevgili Kova; Yeni ay, seni en çok finansal konularda etkiliyor olacak. Para konusunda mantığınla hareket edeceğin ve rasyonel kararlar alacağın bir süreçtesin. Karşına çıkan yatırım fırsatlarını ince eleyip sık dokuyacak, her zamankinden çok daha fazla temkinli davranıyor olacaksın. Yeni ortaklıklar söz konusu olabilir ancak böyle bir karar almadan önce çok iyi düşünmelisin.
Sevgili Balık; Yeni ay, karşıt burcunda gerçekleşeceği için bu süreçte ilişkiler konusunda kontrolün elinden gittiğini hissedebilirsin. Hayatında ilişkilerinle ilgili dönüm noktası yaşanabilir. Eğer şu anda bir ilişkin yoksa, senin için olumlu sonuçlar doğuracak yeni bir ilişkiye başlaman mümkün. İlişkin varsa, mevcut sorunları oturup sakince konuşarak çözmeyi deneyebilirsin.
 

Share:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz Gönderildi